Botuline Toxine

Botuline Toxine, ofwel Botox® ( Allergan, Inc.), wordt al meer dan 40 jaar veilig toegediend in de geneeskunde. Door de gebruikte techniek en hoeveelheid heeft de behandeling alleen een lokaal effect en dus geen effect op de rest van het lichaam.

Vistabel is ’s werelds eerste en meeste bestudeerde Botuline Toxine. Het merk is goedgekeurd en betrouwbaar voor de behandeling van matige tot ernstige fronslijnen.

Vistabel heeft ervaring met meer dan 1 miljoen cosmetische behandelingen in heel Europa, en geeft 95% patiëntentevredenheid.

Fillers

De fillers die wij gebruiken worden in 88 landen over de hele wereld gebruikt en voldoen aan de volgende normen: ISO 10993-1, ISO 17665-1, EN 556-1 en ISO 11737-1.

Alle onze fillers zijn monophasic en vloeibaar, waardoor een homogeen en uniform resultaat bereikt wordt. RHA heeft de Aesthetics awards 2016 als injectable gewonnen!

Teosyal heeft voor iedere indicatie een injectable beschikbaar, heeft een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Er zijn al meer dan 5 miljoen behandelingen uitgevoerd.