Fillers voor rimpelbehandeling

Hyaluronzuurgel is een veilig middel en omdat het in het lichaam voorkomt, veroorzaakt het geen allergische reacties. Het geeft een direct natuurlijk, verjongend resultaat. Hyaluronzuur zorgt voor soepelheid, elasticiteit en houdt vocht vast in de huid. Het heeft een tijdelijke effect van maximaal 15 maanden. Wie de huid lang in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen tussen de 35 en 40 jaar. Dankzij ons ruime assortiment hebben wij een gepaste oplossing voor de specifieke wensen van zowel vrouwen als mannen.

Hyaluronzuur:

Er bestaan verschillende kwaliteitsmerken hyaluronzuur: Juvederm ® geproduceerd door Allergan (Frankrijk), Teosyal ® geproduceerd door Teoxane (Zwitserland).. Hyaluronzuur wordt geleverd als een heldere, transparante en visco-elastische gel in een voorgevulde wegwerpspuit. Hyaluronzuur voegt volume toe aan het weefsel en helpt zo rimpels, huidcontouren of lippen herstellen tot het gewenste correctieniveau. Hyaluronzuurmoleculen trekken water aan tot vele malen hun eigen volume. Hierdoor blijft het resultaat langer behouden. Uiteindelijk wordt na 6 tot 18 maanden het hyaluronzuur geleidelijk aan geresorbeerd door het lichaam. Als het hyaluronzuur is uitgewerkt zal uw gelaat er weer uitzien zoals vóór de behandeling.

Eigenschappen van de gel RHA:

De Teosyal RHA injectables bezitten de essentiële eigenschappen die nodig zijn voor een dynamische gel. Zo is de gel veerkrachtig. Het heeft dus het vermogen zich aan de bewegingen van het weefsel aan te passen. Tegelijkertijd heeft de gel voldoende kracht om weer terug te keren in de oorspronkelijke vorm. Deze combinatie maakt de Teosyal RHA injectable uniek! Geen andere filler bezit deze eigenschappen. RHA heeft de Aesthetics awards 2016 als injectable gewonnen!

Teosyal RHA 1: Oppervlakkige lijntjes
Teosyal RHA 2: Rimpels
Teosyal RHA 3: Diepere rimpels, neuslippenplooi
Teosyal RHA 4: Volume

De behandeling

Fillers worden in de huid gebracht door middel van een kleine dunne naald. het inbrengen van een naaldje in de huid kan op sommige plaatsen wat gevoelig zijn, maar een verdoving blijkt meestal niet noodzakelijk. De behandeling duurt meestal 15 tot 30 minuten. Het geeft direct resultaat. Na de behandeling kunt u het behandelde gebied afkoelen met behulp van een koud kompres, hierdoor vermindert de zwelling snel en minimaliseert u de kans op blauwe plekjes. Na 2 weken vindt een controle afspraak plaats.


Rimpels die behandeld kunnen worden met Fillers zijn:


Moet ik mijn medicatie stopzetten voor een behandeling met hyaluronzuur?

Opletten met bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine ®, Aspegic ®, Marcoumar ®,… en hoge dosis vitamine C en E. Inname hiervan wordt bij voorkeur gestopt 1 week voor de behandeling. De dag na de ingreep mogen deze terug worden ingenomen.

Behandelovereenkomst met TEOSYAL producten