Over de kliniek

Bij Puur Clinic informeren wij u vakkundig over onze behandelmethodes en geven u een persoonlijk advies. Tijdens een vrijblijvende en kosteloze consult nemen wij ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw persoonlijke wensen te bespreken.

Onze kliniek bevindt zich bij Tandartspraktijk Leidsche Rijn.

Alexandra Chelly

Drs. Alexandra Chelly is al meer dan 21 jaar tandarts, gediplomeerd in Parijs, en heeft zich gespecialiseerd in rimpelbehandelingen met Botulinum Toxine (Botox®) en fillers. Als tandarts weet zij alles van de anatomie van het hoofd: alle spiertjes en zenuwen zijn jarenlang bekend terrein. Gedegen opleidingen en trainingen op het gebied van injectables, gecombineerd met een bijzonder gevoel voor esthetiek, zijn de perfecte ingrediënten voor een nauwkeurige behandeling, die u er jonger en frisser eruit laat zien.

Intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek wordt gekeken of u geschikt bent voor een behandeling met fillers of Botox®. Een intakegesprek is bedoeld om bepaalde aspecten van de behandeling te bespreken. Denk hierbij aan hersteltijd, bijwerkingen, nazorg en resultaten. Tevens wordt er bekeken wat uw verwachtingen en wensen zijn. Na deze evaluatiefase krijgt u van ons een eerlijk advies over de behandeling die het meest geschikt is voor u. Ten slotte vult u samen met de arts een behandelovereenkomst in.

Filosofie

Het effect van ouder worden op het uiterlijk kan invloed hebben op de manier waarop mensen zichzelf zien en hoe ze met de wereld om hen heen omgaan. Esthetische gezichtsbehandelingen kunnen veel meer betekenen dan alleen oppervlakkige schoonheid en moeten gericht zijn op de psychologische impact van het ouder worden. Bij PuurClinic houden we van een natuurlijk eindresultaat, een frisse uitstraling en minder vermoeide blik.