Liquid facelift:

Een liquid (vloeibare) facelift is een ‘facelift op maat van uw gelaat’, waarbij natuurlijke rimpelvullers maximaal worden ingezet. Na een analyse van uw gelaat wordt de jeugdigheid hersteld door op de juiste plekken volume aan te brengen én door de contouren en verhoudingen van uw gelaat te herstellen. Een liquid facelift is een vrij eenvoudige, niet-operatieve behandeling.

Hierbij wordt waar nodig rimpelvullers aangebracht: in de jukbeenderen, slapen, wangen, onderste kaaklijn, kin, neuslippenplooi, en marionettelijn.

Tijdens de behandeling laten we u regelmatig meekijken in de spiegel zodat u de opbouw van contouren en volumes mee kan opvolgen. Het resultaat van een liquid facelift is heel natuurlijk. Na een liquid facelift wordt de oorspronkelijke gelaatsvorm terug hersteld: uw gelaat zal er minder uitgezakt uitzien. Het effect van een liquid facelift blijft ongeveer 1 tot 1,5 jaar behouden.

Wat zijn de contra-indicaties van een liquid facelift? Een liquid facelift mag niet toegepast worden op plaatsen waar reeds een definitief vulmiddel (zoals oa. bio-alcamid, dermalive,…) aanwezig is.